dissabte, 23 de febrer del 2013

Quadern de viatge. Dia 9 de juliol de 2013

Esmorzar a l'hotel de Maribord, per a continuació agafar l'autocar per anar al Parc Natural de Ferlog Hansag, a Hongria, atravessant Austria.

El Fertő-Hanság Parc Nacional ( hongarès : Fertő-Hanság Nemzeti Parc ) és un parc nacional al nord-oest de Hongria a Győr-Moson-Sopron County. Va ser creat el 1991 i es va inaugurar oficialment juntament amb la connexió austríac Neusiedler See Parc Nacional del mateix any (ambdós parcs estan units a Lake Neusiedl / Llac Fertő ). El parc cobreix 235,88 km ², i es compon de dues àrees principals.

Lake Fertő és el tercer llac més gran d'Europa Central, i la més occidental de les salines grans continentals de Euràsia . A causa del nivell baix d'aigua i el vent predominant de la mida i forma de la llacuna canvia molt sovint. La zona dóna llar a diversos tipus d'aus, com la agró blanca , agró roig , Spoonbill comú i l'oca de oca silvestre .

Durant la temporada de migració de diferents espècies del Scolopacidae família aparèixer. Aus poc comuns inclouen oca de pit vermell , àguila de cua blanca i el aguiló pàl · lid . El llac està habitat per weatherfish , lluç de riu i ziege . A l'oest prats de la vegetació del llac de plantes rares com el botó lliscant senyora Groc , orquídia mosca , l' hongarès Iris i Iris pumila i diverses espècies de papallones es poden trobar, mentre que els orientals Puszta àrees estan cobertes per Puccinellia peisonis , Aster tripolium , A. pannonicum i Suaeda maritima .


A continuació, de camí cap a Maribor, visitarem el Parc Natural de les Vinyes del Sud d'Austria (Naturpark Südsteirisches Weinland), a Gamlitz. Aquest Parc Natural representa una varietat de paisatges característics que es caracteritzen per la seva puresa, els seus atractius naturals i culturals i una àmplia gamma de possibilitats per gaudir de la natura i entendra-la. Aquest Parc compatibilitza el desenvolupament agrícola sostenible, la promoció econòmica de l'espai i la preservació i millora del paisatge, permetent que els seus habitants es puguin guanyar la vida sense degradar el medi on habiten.

Àustria té actualment 45 parcs nacionals, que en conjunt comprenen una superfície de més de 4.000 quilòmetres quadrats. En Estíria només 7 regions tenen el títol de "Parc Natural". Inclou nostre parc natural al sud d'Estíria, 420 km ² i 42.000 habitants són d'alta qualitat de l'hàbitat, per la qual cosa és el parc natural més poblat d'Àustria.